Jak zvládá Alla Pugačeva v pětašedesáti letech péči o téměř roční dvojčata? Šíří kolem sebe takové bludy, že jim snad ani sama nemůže věřit.

 Celebrity 
03. července 2014 06:07 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Alla se svým o sedmadvecet let mladší manželem tvoří poněkud nesourodý pár  Foto: Facebook
V září to bude rok, kdy hvězda sovětského, potažmo ruského popu Alla Pugačeva šokovala celý svět zprávou, že se jí narodila dvojčata. Ve svých čtyřiašedesáti letech se zpěvačka stala matkou, i když dceru Jelizavetu a syna Garriho manželům donosila náhradní matka.

Se svým krásným a mladým manželem Maximem Galkinem prý žijí poklidný a ukázkový život. V současné době se ruská diva přemístila do Izraele, kde celá spořádaná rodinka tráví dvouměsíční dovolenou. Na sociální síti Alla pravidelně informuje o všech svých aktivitách. Místo zpěvu se nyní věnuje péči o své nejbližší. Vaří, pere, uklízí, nakupuje a to všechno sama bez početného služebnictva. S dvojčátky chodí na procházky a provádí i nejnutnější procesy spojené s jejich hygienou.

To je opravdu chvályhodné, ale že by se v luxusní a mnohapokojové rezidenci, kterou se svým manželem obývá, nenašla ani jedna služtička, která občas zaskočí a vymění plíny, se nám opravdu nechce moc věřit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod