Hana Vágnerová není fanda polyamorního vztahu. Jsem dost tradiční typ, neměla bych na to, říká herečka

 Celebrity 
07. listopadu 2022 13:27 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Vágnerová by vztah s více lidmi nesnesla NextFoto
Herečce Haně Vagnerové se momentálně daří v pracovní i osobním životě. Do kin uvedla svůj zatím nejodvážnější snímek, co kdy natočila. Nechybí v něm nespočet nahých a erotických scén, v nichž se objevují i Martin Hofmann nebo Hynek Čermák. Film pojednává především o zobrazení polyamorního vztahu, do kterého se hlavní hrdinka zaplete. Jak se k takovému typu vztahu staví ona sama?

Krásná herečka Hana Vagnerová to obnažování vzala doslova. Na premiéru svého filmu Hranice lásky přišla v odvážných šatech, které byly místy průsvitné. S sebou vyvedla fešného přítele francouzského původu. Ačkoliv se zprvu zúčastnil neměl, nakonec ji do Lucerny, kde se snímek promítal, doprovodil. Na chvilku ji možná zamrzelo, že nezůstal doma. Některé scény byly natolik peprné a odvážné, že se musela málem chytat studem za hlavu.

„Cestou taxíkem mi řekl, že by rád film viděl. Musím ale říct, že do této doby ani jednou nežárlil. Věřím, že to pro něj může být náročné sledovat, ale nemám strach, že by reagoval špatně. Možná reaguje lépe, než bych to zvládla já,“ smála se Hana v rozhovoru s Expresem.

Ačkoliv se do natáčení filmu pustila s nadšením a sama si chtěla ověřit, jaké hranice dokáže překročit, jistou stydlivost pociťuje. Přece jen se jedná o dosti erotický snímek. „Myslím si, že žádnému herci to není dvakrát příjemné, že se stydíme všichni, včetně všech lidí na place. Taková ta představa, že je to něco skvělého, že si to všichni užívají, tak to se vůbec neshoduje s realitou,“ dodala.

A jak se sama staví ke vztahům, v němž se angažuje více osob? Čelit této výzvě ve filmu pro ni bylo zajímavé, ve skutečném životě by však takový intimní život vést nechtěla. „Jsem dost tradiční typ. Zvlášť, když jsme to točili a prožili si, co to může s tím vztahem udělat, já bych na tohle neměla. Ono je to o hranicích, které si člověk nastaví. Je to o tom, jak můžeme být upřímní ve vztahu, jak v něm můžeme být svobodní, jakou komunikaci zavést, abychom neubližovali druhým. Při natáčení mě napadala spousta otázek, na které dodnes neznám odpověď,“ prozradila.

Ostatně stejný názor před časem sdělila i v rozhovoru s webem Proženy.cz: „Můžu říct, že po dotočení filmu a v mém vztahu, který nyní prožívám, si polyamorii absolutně nedovedu představit. Kdyby mi můj kluk řekl, že byl s jinou holkou, tak jdu a utrhnu jí hlavu.“ Není divu, takový typ vztahu není jen tak pro někoho. Nicméně v poslední době se stává „moderním trendem“ a prosazuje ho nespočet známých tváří.

Hana si svůj současný vztah vychvaluje. Aby ne, podařilo se jí klofnout pořádného krasavce. Jejich soužití je hodně veselé, jelikož je cizinec. Pokud se potýkají s jazykovou bariérou, Hana může využít slova až ze čtyř jazyků, které ovládá: „Důležitá je pro mě inteligence a smysl pro humor. Humor, to je základ! Ale důležitý je i šarm. A hrozně sexy, čím dál víc, je pro mě schopnost mluvit o věcech, řešit krize, nenechat vztah být a pracovat na něm. Můj partner je z půlky Francouz a z půlky Španěl. Já mluvím česky, anglicky, italsky a španělština je můj čtvrtý jazyk, pro něj druhý. Takže je zajímavé, že spolu nemluvíme svým hlavním jazykem. Ale funguje to moc hezky,“ svěřila se dále webu Proženy.cz.

Jestli její film Hranice lásky získá uznání, se teprve uvidí. Hana však do projektu vložila hodně sebezapření a odvahy, což se na výsledku rozhodně musí projevit. 

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Hana Vagnerová (@iamhanavagnerova)

Autorský článek, další zdroje: Expres.cz, Proženy.cz, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod