Sámer Issa se po flámu probudil v lese. Jak se tam dostal, to netuší...

 Celebrity 
18. ledna 2014 05:27 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Proudem teklo jenom šampaňské Foto: vipstory.cz
V loňském roce se v pražském CoCo baru na křtu nového singlu Sámera Issy strhla rvačka, když do podniku vnikla skupina Albánců a napadla některé z hostů. Potyčka se neobešla bez zranění a dokonce tekla krev.

Teď se Sámer Issa poprvé od nešťastné události vrátil na místo činu, ale tentokrát teklo proudem maximálně šampaňské a na scéně se objevily nože pouze když zpěvák spolu s celebritami jako jsou Vlaďka Erbová, Lucie Křížková, Zdeněk Podhůrský a mnoho dalších, krájel narozeninový dort, aby tak oslavili druhé narozeniny onoho podniku.

Naopak Sámerova poslední oslava byla divočejší. „Když já dělám narozeninovou párty, tak ji vždycky dělám ve velkým. Pro novináře, televizi, kamarády a dá se říct, že si tam moc nechci dovolit a opiju se až po té akci. Zrovna minulý rok, když jsem slavil dvacáté osmé narozeniny, tak jsme celá parta pařila v Praze v centru a probudili jsme se v lese. Takže to bylo docela vtipný. Byli jsme někde na okraji a vůbec jsme nevěděli, jak jsme se tam dostali,” prásknul zpěvák vipstory.cz.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47