Už neví, co by ukázala? Slováková fanouškům předvedla, co dělá s novým partnerem ve vaně!

 Celebrity 
21. října 2018 13:22 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nela si myslí, že na takovém snímku není nic divného Instagram
Nela Slováková, která si po rozchodu s přítelem Martinem hraje tak trochu na Rytmuse a svému bývalému předhazuje veškeré detaily ze svého nového milostného života, přitvrdila. Na svém Instagramu se se světem podělila o erotickou chvilku s novým přítelem, hokejistou Lukášem Kozákem.

Hříšná Nela z Hotelu Paradise přitvrzuje. S partnerem Lukášem si napustila vanu a svůj vyšpulený zadek mezi jeho chlupatými stehny vyfotila a snímek vložila na svůj Instagram. „Ve světě je Instagram plný podobných příspěvků, které si ukládáme, inspirujeme se a podobné fotky s přítelem chceme mít,“ napsala spokojeně Nela.

„Pokud si však někdo na podobnou fotku troufne, Česko a Slovensko se může zbláznit. A pokud je to Slováková, je to doslova národní povstání,“ pokračovala blogerka známá svým dokonalým zadečkem.

Na profilu hříšné vítězky reality show Hotelu Paradise Nely Slovákové (28) se to nahými fotografiemi jen hemží, tentokrát se ale opravdu pořádně odvázala a podělila se o velmi intimní okamžik, který snad patří jen do soukromého archivu.
 
Úspěšná prodejkyně plavek Nela Slováková si ale myslí něco jiného. „Díky bohu mám konečně velkou většinu společenského dna, které nechutně a s obrovskou zlostí dokáže urážet, bloklou. Ještě to čeká Lukáše a budeme spokojeni. Vlastně spokojenější už být nemůžeme. On, protože má mě a fotka se zadkem nemění můj charakter a to, jaký jsem člověk. A já, protože mám jeho... Sebevědomého chlapa, bez komplexu,“ uzavřela svůj proslov Slováková.

Žhavým snímkem rozdělila své fanoušky na dva tábory, přičemž jeden chválil její pozadí a druhý příspěvek zavrhl jako naprosto nevhodný ke sdílení s veřejností.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít