Půvabné ženy a auta k sobě patří! Nejkrásnější Francouzky jsou věrné už 30 let jedné značce

 Celebrity 
06. července 2018 12:02 / Ema Maxová
  0
📷
9 fotografií v galerii
Okouzlující Maëva Coucke Peugeot
Půvabné ženy a auta k sobě odjakživa patří. Ladné křivky, elegance, osobitost… to vše jsou atributy přitahující obdivné pohledy. Není divu, že se mnohé firmy snaží tohoto spojení krásy využít a připoutat pozornost diváků, tedy přesněji řečeno potenciálních zákazníků.

Francouzská automobilka Peugeot vsadila na soutěž Miss France. Rozhodnutí stát se partnerem této prestižní soutěže krásy udělal Peugeot už takřka před třiceti lety, a toto dlouhodobé partnerství trvá dodnes. Ukázalo se, že záměr oblíbené francouzské značky byl velice prozíravý. V současné době totiž ve Francii zhlédne slavnostní vyhlášení finále Miss France více než osm milionů diváků, a to je pěkná porce potenciálních klientů!
 
Po vzoru Francie se ke stejnému kroku odhodlalo i belgické zastoupení značky Peugeot a už více než dvacet let spolupracuje s organizátory Miss Belgie. V roce 2016 se stejnou cestou vydal i Peugeot v České republice a  každou z finalistek České Miss 2016 vybavil svým nejžádanějším modelem – Peugeotem 2008.
 

Vítězky soutěže minulých ročníků Miss France používaly různé modely značky Peugeot, např. malé městské vozy Peugeot 208 a 108, elektromobil Peugeot iOn a dokonce i supersportovní Peugeot RCZ. Současně tak podporovaly image vozů při uvádění na trh. Hitem posledních let se však stalo zmíněné malé SUV Peugeot 2008. Tento model je z hlediska „missek“ jednoznačně nejpopulárnější.

Kromě českých krásek si vozy Peugeot 2008 zvolily také Miss France 2016 - brunetka Iris Mittenaere, Miss France 2017 - čokoládová Alicia Aylies a před několika dny si ho převzala i čerstvě zvolená Miss France 2018 - nádherná zrzka Maëva Coucke. Všechny dívky si dopřály luxus v podobě nejvyšší úrovně výbavy GT a dokonalou péči o pohodlí uživatele vozu, o kterou se postaraly příplatkové doplňky výbavy, jako například panoramatická střecha, couvací kamera, automatický parkovací systém Park Assist, protiprokluzový systém Grip Control aj.
 
A co patří k vladařským povinnostem královny krásy a jejího Peugeota? Především reprezentovat značku. Účastnit se různých akcí, novopečenou Miss France určitě zahlédnete na stánku značky Peugeot na letošním pařížském autosalonu a bude také poskytovat rozhovory a pózovat na fotografiích pro různá média. Především ale budou královny krásy jezdit svým novým vozem nebo na kole či koloběžce značky Peugeot a budou vidět. Zkrátka budou dělat to, co umějí nejlépe: svou přirozenou ženskou krásou přitahovat pohledy ke kráse automobilové.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod