Eva Longoria se dočkala: Ve 43 letech se stala poprvé mámou!

 Celebrity 
22. června 2018 07:50 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Slavná herečka může poprvé prožívat mateřskou lásku Instagram
Hvězda Zoufalých manželek se dočkala vymodleného dítěte. Eva Longoria (43) a její manžel José Bastón (50) se mohou těšit zi prvního společného potomka. V úterý se jim narodil syn Santiago Enrique.

Drobná herečka po dítěti dlouho toužila. Příroda jí je dopřála až dva roky po třetím sňatku. Jejím prvním manželem byl herec Tyler Christopher, druhým basketbalista Tony Parker. S ním rodinu plánovala, ale během čtyřletého manželství se dítě nenarodilo. Třetí manželství s Josém konečně přineslo vytoužené miminko.

„Jsme vděčni za toto krásnépožehnání,“ uvedli novopečení rodiče po magazín Hola! USA. 

Jejich syn přišel na svět v úterý 19. června v losangeleské nemocnici Cedars-Sinai Medical Center. Při narození vážil 3068 gramů. Zatímco Eva se raduje z prvního potomka, její manžel má z dřívějšího vztahu děti - Marianu, Natalii, Sebastiana a Josého Antonia. 

Eva Longoria a José Bastón se poznali v roce 2013. Zasnoubili se o dva roky později v Dubaji a v květnu 2016 se vzali v Mexiku. Mezi 200 hosty nechyběli blízcí přátelé herečky fotbalista David Beckham a jeho manželka Victoria, herečka Penélope Cruz, zpěvačka Katy Perry, zpěvák Ricky Martin a další slavné tváře.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47