Meghan se jako vévodkyně ze Sussexu poprvé účastnila dostihů. Takhle jí to slušelo!

 Celebrity 
20. června 2018 04:50 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Meghan všechny oslnila svou krásou a úsměvem Instagram
Novomanželka prince Harryho Meghan se jako vévodkyně ze Sussexu letos poprvé účastnila dostihů Royal Ascot. Krásná Meghan Markle všechny s přehledem zastínila!

Prestižní dostihové závody, které si královská rodina nesmí nechat ujít, jsou velkou událostí. Pochopitelně se jich účastnila i půvabná manželka prince Harryho (33) Meghan (36). Ta svou krásou dokáže zastínit snad všechny. Kdykoliv a kdekoliv. 

Dostihy Royal Ascot, které se konají v Berkshire, jsou přehlídkou nejen koňské síly a rychlosti, ale také šatů a outfitů. Půvabná Meghan zvolila krémové šaty značky Givenchy. Ty přepásala úzkým černým páskem stejné značky a doplnila nápaditým kloboukem. Černá a krémová se prolínaly celým outfitem a bývalá americká herečka byla velmi elegantní a šik! Princ Harry (33) rozhodně neprohloupil, když si nádhernou Meghan vzal! 

Její tvář zdobil úsměv, který ji neopouštěl po celou dobu závodů. Čerstvá vévodkyně ze Sussexu jen zářila a opět nadchla nejen módní kritiky.

Zatímco většina žen volila tlumené světlé barvy, královna Alžběta II. opět zvolila jasně žlutý kostýmek a klobouku stejné barvy, ozdobeném modrými květy. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod