Michael Schumacher prý začal komunikovat!

 Celebrity 
12. listopadu 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Automobilový závodník Michael Schumacher je odkázaný na pomoc druhých archiv
Už čtvrtým rokem je automobilový závodník Michael Schumacher invalidní a odkázaný na pomoc druhých. Po úrazu na lyžích, kdy si poranil mozek, ležel půl roku v komatu. Následně ve stavu bdělého koma a teď prý začal komunikovat.

Podle nedávného svědectví bývalého manažera Schumachera má závodník vážit pouhých 45 kilo a je zcela odkázán na pomoc ostatních. Teď  německá média informují o tom, že Michael začal komunikovat. Je to opravdu tak, nebo jde o další lež, kterou do světa vypustila jeho žena? 

Rodinný přítel prozradil, že šampion "vysílá signály z jeho vzdáleného světa". Vzhledem k tomu, že od nešťastné události není schopen chodit ani mluvit, jedná se skutečně o velkou změnu.

Veškerou zdravotní péči má Schumacher u něj doma u Ženevského jezera, kde o něj pečuje tým patnácti lékařů. To přijde ročně na desítky milionů korun. Více ale nechce jeho rodina prozradit.

Jeho bývalý kolega Johnny Herbert například prozradil, že Michael má "dobré dny a špatné dny". „Snad je tedy jeho uzdravení na dobré cestě," doufají jeho přátelé.

Pesimisté ale tvrdí, že je to jen falešná představa, a že se z toho Schumacher už nikdy nedostane.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47