Smrt Karla Štědrého předpověděla jeho vlastní žena!

 Celebrity 
09. listopadu 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Štědrý byl vážně nemocný a smrt pro něj byla v podstatě vysvobození Archiv Nova
Tušila, že se to blíží, jen nevěděla, že to bude tak rychlé. Smrt vlastního mažela Karla Štědrého (†80) předpověděla jeho o 23 let mladší žena Eva. K jeho odchodu bohužel přispěla i smrt jeho bratra před několika měsíci.

Od doby, kdy letos v září zemřel Karlův bratr Ivan (†82), měla Eva Štedrá zlou předtuchu a nakonec se i zhroutila. Cítila, že se navzdory všem svým snahám brzy bude muset rozloučit i s milovaným manželem.

Zpěvák v posledních letech bojoval s rakovinou tlustého střeva, pak s rakovinou prostaty i dalších orgánů. „Měl jsem snad rakovinu všeho, co jen šlo," řekl před nějakou dobou v jednom z rozhovorů. Vždy se z toho dostal.

Do toho se ale přidaly vážné problémy se srdcem. Poslední roky pak zápasil s Alzheimerovou chorobou, která navíc zřejmě další zhoubné bujení spustila.

Karel Štědrý zemřel v úterý ráno v nemocnici, kde s ním do posledních chvil byla celá jeho rodina. Přitom ještě 11. září byl Štědrý na jubilejním zápase fotbalové Amfory a působil relativně dobře. Jen si stěžoval na bolest kloubů.

Předtím ale Štědrý strávil dva týdny v péči fyzioterapeuta Pavla Koláře, který ho dal částečně dohromady.

Smrt byla pro zpěváka, moderátora i podnikatele v podstatě vysvobozením. Alzheimerova choroba postupovala také hodně rychle a pokud by zůstal pár měsíců naživu, znamenalo by to utrpení hlavně pro rodinu. 

Pohřeb Karla Štědrého se uskuteční příští středu v 11 hodin ve Strašnickém krematoriu. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47