Hašek prodělal mega balík! Proč se nevěnuje tomu, co umí?

 Celebrity 
26. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dominik Hašek prodělal v podnikání opravdu balík! youtube
Ne každý podnikatelský záměr je zrovna ideální. Své o tom ví hokejista Dominik Hašek. Jak prozradil, díky podnikání prodělal skutečný balík, na který se mnozí z nás nezmůžou, ani kdyby žili tři životy!

O Haškovi se říkají různé věci, ale jedno je pravda. Občas zapomene zaplatit u holiče, u benzínky a podobně. Nedělá to však rozhodně schválně, ale zkrátka trpí roztržitostí.

„Když jsem hrál za Pardubice, tak jsem bez placení odjel od benzinové pumpy. Prostě jsem zapomněl. Tehdy to za mě zaplatil generální manažer klubu, kterému volali z té pumpy,“ nechal se slyšet olympijský vítěz v pořadu Česká ulička. Mohl z toho mít velký problém.

Nebylo to prý poprvé, co se mu něco takového stalo.  „Jednou jsem odešel od holiče bez placení. Poděkoval jsem a řekl na shledanou,“ smál se Hašek. Možná i kvůli těmto příhodám se o něm šíří zvěst, že je na korunu. „Je mi úplně buřt, když si lidé myslí, že jsem držgrešle,“ řekl gólman, který se nyní věnuje podnikání.

V byznysu ale zatím přišel o pořádný balík peněz. Hned první projekt skončil velkým krachem. Hašek totiž roky provozoval vlastní značku sportovního oblečení. „Byl to neúspěšný projekt, který jsme začali dělat s několika lidmi. Hrál jsem tehdy ještě hokej a dával jsem do něj vše. Vždycky jsem jen přijel a podíval se na výsledky, které nebyly uspokojivé. Když jsem přestal s hokejem, rozhodl jsem se, že raději ukončím činnost firmy. To bylo správné řešení. Značku ale pořád ještě vlastním,“ uvedl Hašek a přiznal i sumu, kterou v oblečení utopil.

Přesně to prý neví, ale bylo to prý rozhodně kolem 60 až 80 milionů korun. Teď zase podniká v nápojích, projekt je prý ale zatím stále v červených číslech. Nebylo by tedy lepší, kdyby si ve sportu vydělané peníze užíval, než je prodělal. Kdyby se spíš věnoval tomu, co umí a co mu vynáší, anebo peníze věnoval potřebným? 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008