Zhroucená Heidi Janků i syn Špinarové: Ta ženská, co nás pomlouvá, je vyšinutá!

 Celebrity 
22. srpna 2017 04:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Heidi Janků i Adam Pavlík nechápou, jak žena mohla něco takového udělat! ShowPix
Hodně nenávidí Heidi Janků, ale zpěvačka teď zase může říct to samé vůči ní. Jistá Renata Figurová, která koncem týdne přišla na pohřeb manžela Janků, Ivo Pavlíka, začala špinit jí i část rodiny. Jenže podle mnohých je vyšinutá!

Alespoň takhle o Figurové hovoří jak Heidi Janků, tak i její "nevlastní syn", syn Věry Špinarové a Ivo Pavlíka, muzikant Adam Pavlík.

„Je to zoufalství, ohavnost, neúcta. Ta ženská je vyšinutá. Vůbec jí neznám a to, co udělala po tátově pohřbu, je neomluvitelné," řekl Adam Pavlík.

Figurová si totiž v pátek stoupla před krematorium a nejprve s osobnostmi a pak s médii začala čile diskutovat o svém problému, ze kterého obvinila hlavně Heidi Janků.

„Manžel nás opustil a odstěhoval se k jiné ženě. Bojuji o to, abych měla syna ve své výhradní péči. Jenže Heidi Janků ovlivňuje soudy a zapojuje své politické přátele,“ řekla Renata Figurová, která tvrdí, že Janků dělala vše proto, aby ona dítě nedostala.  A to prý částečně mělo stát Ivo Pavlíka život. „On nesouhlasil s tím, aby se Heidi pletla do věcí, do kterých jí nic není," tvrdila blondýna po pohřbu! 

„Je to ohavnost. Ta paní se nezastaví před ničím. Ivoš ji neměl rád, protože naší rodině nadělala spoustu zla. Nechápu, jak si tohle vůbec může dovolit říkat. Zneuctila manželovu památku," dodala i Heidi Janků. 

Figurová prý dokonce na zpěvačku podala trestní oznámení. A ne jedno. Podle známých rodiny prý Heidi sledovala, dokonce si pořizovala záběry. Sama přitom tvrdila, že na pohřeb přišla vzdát Ivo Pavlíkovi hold. Jenže na pohřby se nenosí spisy, neukazují fotky a nešpiní se nikdo. „Je to zrůda, pošpinila památku Ivo Pavlíka, Heidi a všech slušných lidí. Kdybychom jí tam viděli, necháme jí vyvést," dodala rodinná známá Heidi Janků. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve