Poslední vzkaz Heidi Janků manželovi: Nikdy tě nepřestanu milovat!

 Celebrity 
19. srpna 2017 03:30 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Heidi Janků se synem Pavlíka Adamem a dcerou Zuzanou při posledním rozloučení! archiv Nova
Tak moc ho milovala, že si snad ani neuměla připustit, že bude jednou bez něj. I když věděla, že je skoro o 30 let starší. Na poslední cestě vyprovodila zpěvačka Heidi Janků svého manžela Ivo Pavlíka (†84) dojemným vzkazem!

Na věnci ve tvaru srdce stálo napsáno: Nikdy tě nepřestanu milovat. Heidi! Právě tento vzkaz poslala kamsi nahoru zpěvačka hudebníku, textaři, ale hlavně osudovému muži.

Na pohřeb přišlo několik známých osobností. Od skladatelů Karla Vágnera a Petra Hanniga, až po zpěváky, jako byli Petra Černocká, Jitka Zelenková nebo Standa Hložek. Nechyběl ani mim Václav Upír Krejčí.

Heidi pak v doprovodu dětí Ivo Pavlíka z předchozích vztahů - syna Adama a dcery Zuzany a zbytku rodiny, se ve Strašnickém krematoriu usadila do přední řady. Pak propukla v pláč.

Právě dnes je to týden, co Ivo Pavlík vydechl v pražském IKEMu naposledy. Osudným se mu stal těžký infarkt. V sobotu, když odjížděla zpívat na Olomoucko, už věděla, že to každou chvíli přijde. 

„V pátek večer jsem za ním byla a rozloučila jsem se s ním. To mě ještě vnímal. Uklidňovala jsem ho, že jsem tam s ním. Bylo to moc špatné," svěřila se Janků, která sotva dojela na vystoupení, dostala z nemocnice zprávu, že její milý odešel na vždy.

Přesto se zachovala jako profesionálka a účast nezrušila. Odzpívala to a pak se vydala zpět domů. Druhý den si vyzvedla jeho věci a s rodinou začala zařizovat pohřeb.

Nyní po posledním rozloučení jí čeká ještě jedna nepříjemnost - dědické řízení. Ale vzhledem k tomu, že v rodině panují velmi dobré vztahy, půjde nejspíš jen o formalitu. Ve hře je vila v Uhříněvsi, úspory a tantiémy z Pavlíkových děl, která napsal. 

Urnu s popelem nechá Heidi Janků uložit na Uhříněvském hřbitově, aby za ním mohla kdykoli přijít a zapálit mu svíčku.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve