Chudák Heidi Janků! Zůstala úplně sama a ještě musí řešit jednu nepříjemnost!

 Celebrity 
16. srpna 2017 04:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pro Heidi Janků byl Ivo Pavlík vším, opravdu ho milovala! ShowPix
Zpěvačka Heidi Janků (55) patří k jedné z nejhodnějších a naprosto nekonfliktních celebrit! Tím, že v sobotu zemřel její milovaný manžel Ivo Pavlík (†84), zůstala úplně sama! Ke všemu teď bude muset řešit jednu nepříjemnost, které se ale nevyhne!

Heidi žila s textařem, hudebníkem Ivo Pavlíkem přes 35 let. Minulou středu prodělal těžký infarkt. Jeho stav byl vážný a v sobotu dopoledne vydechl v IKEMU naposledy. Zpěvačka musela zajistit pohřeb, který se uskuteční v pátek odpoledne ve Strašnicích. 

„Heidi je neskutečně hodná ženská. Žádná intrikánka, nepomlouvá, dělá si svou práci, má skvělé publikum. S Ivošem si žili hezky, v pohodě a tohle jí potkalo. Tím, že neměli spolu děti, zůstala vlastně sama," řekla VIPstory.cz kolegyně a kamarádka Heidi Janků a Ivo Pavlíka.

Část příbuzných má zpěvačka na Ostravsku a ke všemu i s rodinou manžela, synem Adamem Pavlíkem, jehož maminkou byla nedávno zesnulá Věra Špinarová, má skvělé vztahy. I s jeho dcerou Johankou, s níž byli dokonce letos na dovolené. Nicméně zůstala bez životní opory, partnera, který pro ní byl vším!

„Moc to bolí... Neměla jsem se tak zamilovat, protože když člověk hodně miluje, o to více to bolí," prozradila zdrcená Heidi. 

Čeká jí ale ještě jedna nepříjemnost, které se nevyhne. A tím je dědictví. Bude se řešit pozůstalost po Ivo Pavlíkovi. Peníze, polovina vily, tantiémy. 

Ivo Pavlík měl kromě syna Adama, ještě dceru Yvonu (58). Tu měl se svou první ženou Zdenou. I ona bude mít nárok na dědictví. Majetek, tak jako třeba Karel Gott, na svou ženu za života nepřepsal, proto se Heidi bude muset dělit.

Luxusní vila v Uhříněvsi, v hodnotě 15 milionů korun, úspory, případně další cennosti a tantiémy. O to všechno půjde v dědickém řízení. A je otázkou, zda se rodina dohodne, nebo ne. Všichni ale věří, že ano, protože vztahy mezi Heidi, jejím manželem a zbytkem rodiny byly vždy naprosto bezproblémové. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008