Smrt na koncertě: Kytarista slavné české kapely zemřel na pódiu!

 Celebrity 
24. července 2017 01:30 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Mrkvička zemřel přímo při vystoupení na Slovensku archiv
Nejenom kolaps Věry Špinarové na pódiu a následné úmrtí v nemocnici, ale také smrt kytaristy slavné české kapely přímo při vystoupení šokovala veřejnost. Při víkendovém vystoupením na Slovensku zemřel Karel Mrkvička z Taxmenů. Bylo mu 66 let!

Drama se odehrálo na festivalu country hudby v Jaslovských Bohunicích, kde zkolaboval kytarista legendární české skupiny Taxmeni Karel Mrkvička, a i když se mu dostalo okamžité pomoci, oživit se ho nepodařilo!

„Zpěvák a kytarista Karel Mrkvička náhle zkolaboval na pódiu. I přes okamžitou pomoc svůj boj prohrál,“ uvedl na Facebooku pořadatel.

Ještě stále jsou v šoku jak členové kapely, tak i organizátoři a fanouškové, kteří byli u toho. „Je to neskutečné. Hráli, najednou se sesunul a pak k němu běželi lidi. Bylo to hrozné... Mysleli jsme si, že omdlel z vedra, ale po nějaké době někdo řekl, že bohužel není pomoci...," uvedla jedna z návštěvic festivalu. 

Skupina Taxmeni vznikla v roce 1970 a v minulosti vyhrála několik amatérských soutěží včetně prestižní Porty. Kapela se původně věnovala spíše trampské hudbě a později se přiklonila k moderní country... 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod