Bílá se bude vdávat!

 Celebrity 
23. července 2017 04:51 / René Černý
  1
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá a Radek Filippi se budou zřejmě brzo bát! ShowPix
Lucie Bílá se nejspíš bude vdávat. Potřetí vstoupí do stejné řeky. A jak se zdá, veselka se uskuteční nejdéle do roka a do dne. Se svým "testosteronovým andělem" Radkem Filippim se totiž zasnoubili!

A pověra praví, že do roka a do dne by se snoubenci měli vzít, jinak jim nebude přát štěstí. Na prstu nosí bílá prsten z bílého zlata s drahými kameny, který stál nejméně 50 tisíc korun. Prstýnek nosí i její partner Radek, který ruku, v momentě, kdy se třeba fotí, zasouví do kapsy u kalhot.

„Prsten nosím proto, aby bylo jasné, že jsem zadaná,“ řekla prý zpěvačka Aha! Bez něj by asi nikdo netušil, že Slavice má chlapa. A pořádného, dvoumetrového, svalnatého. Takového, jakého si vždy přála.

Její Radek je o mnoho let mladší, ale jak se zdá, Lucie to s ním myslí vážně, když už jsou zasnoubeni. Jen aby jí svatba, která se uskuteční možná ještě letos, nezklazila vztah a radost z něj. Předchozí manželství jí totiž vůbec nevyšla. 

Před dvěma týdny se Bílá zúčastnila svatby. Šlo o sňatek jejího bratra Karla s o více jak 30 let mladší Adélou, s níž má malého chlapečka Karlíka. Možná šlo i o jakousi "generálku" na svatbu Slavice. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve