PODVOD NA HEREČKU: Bohdalka přišla o daleko více, než se myslelo!

 Celebrity 
23. července 2017 03:18 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová je situací kolem podvodu na její osobu hodně zklamaná! ShowPix
Jiřina Bohdalová si asi hodně mlátí hlavu za to, že tak strašně naletěla podvodníkovi z banky, svého bývalého osobnímu bankéři. Kromě obrazu od Emila Filly, koupila také díla od Jana Zrzavého či Jana Slavíčka.

Podle některých informací měla vinou podvodníka Radka Pokludy přijít nejméně o 5 milionů korun. „Jiřině obrazy, které jsou prý bezcenné, policie zabavila. Měla je doma v obýváku a policie proto, aby udělala odborné posudky, obrazy zabavila. Jiřina je z toho hodně špatná a nejvíc ji mrzí, jak naletěla...," řekl VIPstory.cz zdroj z hereččina okolí.

Nejvíce je herečka zklamaná z toho, že důvěřovala bankéři, který se jí staral o finance. Měl naprostý přehled o tom, kolik desítek milionů korun má na účtu a kdy jí další stovky tisíc či milionů na účet přichází. 

Bohdalka je zklamaná z toho, jak jsou VIP klienti u Komernční banky "chráněni". „Nebudu se k tomu vyjadřovat, jen přes svého právníka. Ale jsem z toho znechucená...," nechala se slyšet herečka.

Kromě Bohdalové měl podvést i další movité klienty. Zpěvačka Helena Vondráčková před časem přes něj měla zase koupit některé šperky. 

Dnes už bývalý bankéř Pokluda zmizel z ČR a je v zahraničí. Policie nyní dává dohromady informace a poznatky, kolik podvedených má na svědomí a jaká je škoda. Ta může jít až do desítek milionů korun!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008