Konec Rudy z Ostravy! Co se stalo?

 Celebrity 
29. června 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Je konec Rudy z Ostravy na Frekvenci 1! Frekvence 1
Bodry Ostravak Ruda končí! Odchází z Frekvence 1, kde působil pět let. Herec a moderátor Michal Kavalčík si od rozhlasového mikrofonu odpočine. V šoku jsou fanouškové. Jeho parťačka z rádia, herečka a moderátorka Miluška Bittnerová neosiří. Měla by dostat nového kolegu.

Ruda, alias Michal Kavalčík bude tento čtvrtek moderovat naposledy. Pak se bude věnovat hereckým a hudebním projektům.

„Je fer dat vědět, že všecko, i Ruda, jednou konči. Je třeba se vratit do Ostravy kajsik do těch ostravsko-karvinskych dolu a pomoc kamošum rubat uhli. Bo co? Bo krize! Vzpominam, jak sem 28. 3. 2011 zapl poprve červeny čudlik a valil to do radia Frekvence 1. Někeři tomu davali měsic, někeři maximalně rok. A tuten čtvrtek ten čudlajs zapnu naposled. Bylo to velke a bylo to krasne a nikdy na to nezapomenu. Je třeba jit dal a zas o kus vyš. Nebo hloub? No to je jedno. Diky všem, co mě ladili každy den na F1," řekl svým "typicky ostravským" dialektem Michal Kavalčík, který skutečně v rádiu končí.

Kolegové z rádia Rudovi chystají řadu překvapení. „V tuhle chvíli můžeme prozradit, že Rudu z Ostravy do moderátorské síně slávy uvedou moderátorské hvězdy, jako je Libor Bouček, Diana Kobzanová a další. Máme pro něj připravené i překvapení, které budeme tajit do poslední chvíle,“ uvedl ředitel Frekvence1 Miroslav Škoda.

Michal Kavalčík ale ze šoubyznysu neodchází, na naopak. Chystá nové projekty. Stále také hraje třba v muzikálu Mýdlový princ. Po prázdninách prý přijde s něčím novým...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve