Šinkorová se strašně naštvala na Zounara a napráskala ho!

 Celebrity 
14. května 2017 04:51 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Martin Zounar tak trochu podrazil nejenom Danielu Šinkorovou, ale i další kolegy! archiv
Daniela Šinkorová neudržela nervy na uzdě! A důvodem je její kolega Martin Zounar! Ten totiž dva týdny před premiérou nové komedie Dva nahatý chlapy totiž z projektu odstoupil. Diváci měli vidět hru včera, jenže její uvedení muselo být odloženo.

Zounar nechal své kolegy ve štychu, a to zřejmě Daniela Šinkorová příliš neunesla a svěřila se veřejnosti. 

„Naše úžasná komedie Dva nahatý chlapi, kterou jsme poctivě zkoušeli a těšili se na zítřejší premiéru… Bohužel zítra světlo světa neuvidí. Zhruba dva týdny před premiérou totiž svou roli z časových důvodů a kvůli pracovní vytíženosti náš kolega Martin Zounar položil. Nechal nás tak trochu… dost… na holičkách,“ napsala herečka a muzikálová zpěvačka na svůj profil.

To, že Zounar odstoupil z chystaného představení kvůli tomu, že nestíhá své další závazky, je pravda. Bohužel herec přecenil své síly a možnosti.

„Dost mě to mrzí, strávili jsme spolu s naším režisérem Tondou Procházkou a kolegy Luckou Benešovou, Romanem Vojtkem a Martinem Krausem hodně veselých a plodných hodin u zkoušení… Vy mi píšete, že jste měli koupené lístky na premiéru. Takový je divadelní život – nevyzpytatelný zkrátka,“ dodala Šinkorová.

Producent hry Jiří Turek, který stojí i za úspěšnou komedií Celebrity s.r.o. , tour Les Balets Bubeníček nebo Komedy festem Plzeň, nyní spolu s režisérem Antonínem Procházkou hledá řešení a přeobsazení role. A také nový termín premiéry. Zda se stihne do prázdnin, nebo spíš až v září, není zatím ještě jasné. 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod