Svalnatý Leoš Mareš: Plánuje další svatbu a další dítě?

 Celebrity 
26. dubna 2017 03:20 / Lukáš Bauer
  0
📷
4 fotografie v galerii
Svalnatý Leoš už trénuje a zřejmě nejenom ve fitku, ale i na další miminko! Instagram
Moderátor Leoš Mareš slaví letos čtyřiátiny. A zřejmě přišel čas na životní změnu. Rozvádí se s původní ženou Monikou a tu svou novou - Moniku Koblížkovou - by si asi rád vzal. A nejenom to!

Leoš začal posilovat a vysekal svou postavu na hodně sexy atletickou. Jeho přítelkyně Monika Koblížková změnila jeho život. Leoš se hodně zklidnil a dozrál. 

„Monika už nějakou dobu hodně touží po miminku a Leoš by si dítě s ní také přál. Má už dva syny, tak by chtěl ještě holčičku,“ tvrdí přátelé moderátora. 

Jeho nové přítelkyni Monice Koblížkové je 36 let a má nejvyšší čas na dítě. Leoš dokonce začal jíst speciálně vyváženou stravu, aby si "vyrobil" případně zdravé a krásné miminko, na které by se zcela jistě oba těšili. 

Oba spolu cvičí, trénují i na Leošově chalupě v Záblatí na Jindřichohradecku, kam moderátor rád a často jezdí i se svými dvěma syny. 

Zřejmě letos se může stát, že moderátor se nejenom znovu ožení, ale společně počnou dalšího potomka. Pokud se tak stane, budou to hned dvě velké události roku! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve