Chystá se u Kate a Williama rozvod? Královna zuří!

 Celebrity 
12. února 2017 03:15 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Schyluje se snad mezi Kate a Williamem k rozvodu?  archiv
Dopadne manželství Kate a Williama podobně, jako matky prince, zesnulé princezny Diany a jeho otce Charlese? V Buckinghamském paláci to vře a nejvíce prý zuří královna Alžběta II. Prý se tam schyluje k rozvodu!

O krizi v manželství vévodkyně Kate a prince Williama se mluví už dlouho, a to přes to, že mají už dvě děti. 

Vše prý závisí na zdraví samotné vévodkyně. O Kate se totiž už několik let proslýýchá, že trpí poruchou příjmu potravy, což by vysvětlovalo její útlou postavu s absencí ženských křivek. Že by bulimie či mentální anorexie?  Kate ale tvrdí, že je vše v pořádku. 

Poruchou příjmu potravy trpěla i Williamova matka, tragicky zesnulá princezna Diana. Není proto divu, že se ho celá situace dotýká o to víc. Ke všemu si je vědom, že v takovém stavu to zůstat nemůže. Dokonce Williame dal Kate ultimátum.

„Buď se půjdeš léčit, nebo podám žádost o rozvod!" - Toto měl následník trůnu říci své drahé a dodat, že si asi neuvědomuje, že nemá zodpovědnost jen za sebe, ale i za jejich dvě děti.

Na Williamův návrh se léčit údajně kývla. Ovšem podle některých spekulací se také měla nechat slyšet, že od manžela čekala cokoli, jenom ne ultimáta. Některé fámy hovoří o tom, že měla být před časem těhotná a měla potratit. To by pak mnohé vysvětlovalo. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008