ŠOK! Trpí Gott další vážnou nemoci? Opět v nemocnici a co to má pod svetrem?

 Celebrity 
07. února 2017 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott po vyšetření v nemocnici v doprovodu své ženy Ivany, se záhadným útvarem pod svetrem! Reprofoto Rytmus života
Sotva se Karel Gott dostal z onkologicky hodně těžké nemoci, už vyvstávají otázky nad jeho zdravotním stavem. Opět byl v nemocnici a podle všeho nešlo o běžnou kontrolu, ale o zásadní vyšetření! A navíc to, co "ukrývá" pod svetrem, může vypadat jako něco, co má navíc...!

Karel Gott podstoupil zásadní vyšetření na Urologické klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Odhalili ho tam v doprovodu s manželkou Ivanou reportéři bulvárního týdeníku Rytmus života. 

Ti si ale také všimli, že Mistr má nejspíš "něco navíc". Podle některých spekulací by mohlo jít o vývod, podle jiných o diabetickou pumpu či o sáček na odvod moči z ledvin. Nicméně patrně nejde jen o fald na svetru. Je evidentní, že se pod ním na pravé straně břicha něco skrývá.

To, že by měl Karel Gott vývod, je nepravděpodobné. Ten měl dočasně právě po nádorovém onemocnění rakoviny mízních uzlin. Následně mu byl operativně odstraněn. Co je tedy ale Karlu Gottovi nyní? 

„Může to být cokoli. Jsou případy, kdy podobné nádory se vrátí právě do oblasti urologického charakteru - ledvin, močového měchýře, prostaty a podobně. Ale tady skutečně může jít jen o kontrolní vyšetření. Ovšem ten útvar pod svetrem je zvláštní," potvrdil i pro VIPstory.cz jeden z pražských lékařů.

Snad nepůjde o nic vážného a Karel Gott bude buď brzo v pořádku, nebo se jedná opravdu jen o optický klam na oblečení...

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47