Zounara načapala policie... A přišel o řidičák!

 Celebrity 
09. února 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Martina Zounara smích přešel, když ho zastavila policie! archiv Prima
Až rok bez řidičáku může být herec Martin Zounar. Policejní hlídka jej totiž přistihla za volantem. Na tom by nebylo nic divného, kdyby neměl jeden zásadní problém. Nešlo o žádnou maličkost, ale o pořádné porušení zákona!

Policie prý totiž údajně načapala Zounara s alkoholem v krvi. Podle dobře informovaného zdroje jej chytila hlídka, když řídil své auto. Ke cti je mu to, že nedělal machra a nevymlouval se. Naopak přiznal svou chybu. To mu ale řidičák nezachránilo!

„Martin někde něco slavil a pak sedl za volant a odjel. Svou chybu uznal, polcajtům přiznal, že pil. Řidičák hned odevzal," řekla VIPstory.cz herecká kolegyně herce známého i z Ordinace v růžové zahradě, kde hraje doktora Švarce.

„Nevím, co se s ním stalo. On byl vždycky docela zodpovědný člověk. Tady vem čert řidičák, ale co kdyby někoho srazil, zabil, nebo způsobil nějakou nehodu?,” uvedla kolegyně Martina Zounara.

Že by měl Martin Zounar problémy s alkoholem, o tom prý nikdo nic neví. „To, že si občas dá panáka, nebo když se něco slaví, to je normální. Ale že usedl za volant pod vlivem? To jsem byl taky v šoku, když jsem se dozvěděl, že přišel o papíry,” dodal i zdroj ze štábu na Nově, kde Zounar točí Ordinaci v růžové zahradě. 

Sám Zounar se ke kauze nevyjádřil. Podle všeho je ale skleslý, protože si je dobře vědom toho, že udělal chybu. Nyní se musí nechat vozit někým jiným. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve