Stydí se Donutilův syn za slavné příjmení?

 Celebrity 
11. února 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Martin Donutil (vpravo) se příjmením, dokud nemusí, raději nepředstavuje! Profimedia
Miroslav Donutil je pojem. Ale pojmem se stává i jeho syn, 25letý herec Martin, kterého můžeme vídat každý pátek v seriálu Četníci z Luhačovic. Jak ale mladý sympaťák přiznal, dokud nemusí, příjmením se nikde moc nechlubí!

Martin Donutil se jednak nechce "proslavovat" tím, jak se jmenuje, ale co umí nebo neumí. A pak proto, že jsou prý lidé, kteří mu to, že je synem slavného otce, dávají občas pořádně sežrat.

„Tak jako jsou lidé, kteří mají tátu rádi, a proto mají automaticky rádi mě, aniž bych si jejich přízeň jakkoliv zasloužil, platí to i opačně - jsou tací, kteří tátu rádi nemají a projektují si to i na mě. To se děje dnes a denně a to mě taky naučilo, že dokud nemusím, tak se dodnes příjmením nepředstavuju," řekl mladý herec pro Magazín DNES.

Martin je prý na rozdíl od táty Miroslava větší introvert. Netouží po večírcích, párty a raději se drží v pozadí. Jak ale přiznal, po tátovi je taky velký nervák. I když tím, že není tak známý jako jeho táta, se nemusí tolik ohlížet, pokud někde, tu a tam někomu něco řekně ostřejším způsobem. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008