Odporné urážky Lucie Borhyové. Kdo na ní útočí?

 Celebrity 
03. února 2017 02:30 / Marek Pokorný
  1
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Borhyová je úspěšná a atraktivní, přesto dostává odporné vzkazy! archiv Nova
Lucie Borhyová je celou řadu let hlavní hvězdou televize Nova. Skvěle ji reprezentuje a nikdy neměla s nikým problém. Teď se ale nestačí divit, jakým způsobem na ní někteří dost odporně útočí. Že by závis neúspěšných kolegů či exkolegů?

Lucie Borhyová, podobně jako celá řada jiných celebrit, dává na sociální sítě své fotky a komunikuje s fanoušky. Jenže někteří čitatelé na ní útočí tak, až to hezké není.

„Už bys měla přestat s těmi škleby. Až v televizi skončíš, měla bys makat a nebudeš dostávat 180 000 za to kvákání před obrazovkou, to jen čteš. Jinak seš neschopná a zneužíváš lidi,“ uvedla Jana N.

Pisatelka se asi trochu sekla. Moderátoři na Nově nikdy nebrali 180 tisíc. Brali o něco méně v době, kdy Nova začínala, ale takové doby jsou dávno pryč. Nicméně i kdyby brala milion, je to její věc. Jde o privátní stanici. 

Na profilu Boryhové tyto výkřiky zůstávají. To znamená, že nechce odstraňovat ani kritiku. Nicméně jí nadávky vadí. "Někdy to Lucka čte, jindy ne, ale dobře ví, že vždy jsou ti, co jí mají rádi a pak ti, kteří ji nesnáší. Tak to má každá známá osobnost," uvedla pro VIPstory.cz jedna z kamarádek Borhyové. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47