Hrdlička napráskal Borhyovou: Podněcuje hádky, nedalo se to vydržet!

 Celebrity 
13. ledna 2017 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohle je už dávnou minulostí! Borhyová s Hrdličkou už necvrdlikají pěkně dlouho! Facebook
Bývalá sportovní hvězda TV Nova Michal Hrdlička sice není už takovou star, nicméně nestěžuje si. Krásnou Lucii Borhyovou vyměnil za sportovkyni Karolínu Plíškovou. A prý nelituje! Co ale napráskal na slavnou moderátorku?

Hrdlička sice sebe označil za cholerika, ale svou ex za hysterku. A prý vlastně za rozpad vztahu mohla ona. Protože ho k choleričnosti nutila! 

„Já jsem výbušný, vznětlivý typ, k hádce nebo výbuchu vzteku mi stačí málo. Když žijete s někým, kdo to ve vás podněcuje, a pak jsou ty konfliktní situace prakticky na denním pořádku, není na takovém soužití nic příjemného,“ vzpomínal na život s blonďatou moderátorkou v rozhovoru pro Magazín Dnes.

Uvedl tím na pravou míru, co se v jejich vztahu, považovaného za ideální, opravdu odehrávalo! 

„Stojím si zatím, že to bylo nevyhnutelné a správné rozhodnutí. Dobré pro všechny. Ale aby to nevyznělo, že celého toho nevydařeného vztahu lituji, za dceru jsem šťastný. Ona je naopak to nejlepší, co mě potkalo,“ dodal Hrdlička.

Ten tak v podstatě vinu hodil hlavně na Borhyovou. A podle mnohých se projevil jako chlap, který neumí unést porážku. „Pravý gentleman tohle o ženě svého srdce a matce svého dítěte nikdy veřejně neřekne, i kdyby to byla stokrát pravda," dodal jeden z kolegů dnes bývalého sporťáka Novy. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47