Událost roku! Donald Trump už brzo exkluzivně v ČR!

 Celebrity 
08. ledna 2017 03:35 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Donald Trump už se už brzo objeví v Praze!  archiv
Nastupující americký prezident přijede do Prahy. Donald Trump na oficiální pozvání svého českého protějšku zahájí svou první prezidentskou návštěvu cestou do Prahy. Plánuje se zde setkat s politickými i kulturními špičkami. Stane se tak po polovině ledna. A teď je jasné, že jeho cesta povede také přes Paříž a Soul.

Trump samozřejmě ještě tak brzo fyzicky ČR nenavštíví, ale jeho podobizna “jako živá”, bude podle našich informací den po jeho uvedení do funkce nového prezidenta USA k vidění v nejzábavnějším muzeu voskových figurín v Česku, v pražském Grévinu.

Už 45. americký prezident Trump se tak zařadí mezi další významné světové politiky a osobnosti, které budou mít svou věrnou kopii v centru Prahy. Více než dokonalá vosková socha se právě dokončuje v pařížském ateliéru Grévin, kde na jeho věrném zpracování pracuje známý sochař Eric Saint Chaffray. Ve fotogalerii se můžete podívat, jak se socha vytváří! 

„Pařížské ateliéry měsíce pracovali na obou možnostech a netrpělivě se očekával výsledek amerických voleb. Vosková socha Donalda Trumpa bude vyrobena ve třech exemplářích pro muzea Grévin po celém světě a z hlediska načasování to byla opravdu výzva," řekla 

“Velmi se těšíme na to, až naši návštěvníci uvidí Donalda Trumpa, až si ho budou moct prohlédnout a také se s ním vyfotografovat. Je to bezesporu jedna z nejvýranějších světových osobností současnosti vůbec, proto najde místo i v našem muzeu,” doplnila marketingová a PR manažerka pražského Grévinu Daniela Pedret.

V pražském voskovém panoptiku, které je i centrem zábavy a kultury, je už na 80 osobností ze světa politiky, filmu, divadla, televize, hudby, historie a sportu. Výroba každé sochy přijde na zhruba milion korun a její výroba trvá zhruba tři až pět měsíců. Pracují na nich to nejlepší z nejlepších. Za české policiky je v pražském muzeu zastoupen třeba Václav Havel, T. G. Masaryk nebo Alexander Dubček. Ze světových nechybí Barack Obama nebo kontroverzní Angela Merkelová. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47