Bílá fanoušky tentokrát nezklamala! Odzpívala oba koncerty, ale...

 Celebrity 
09. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá fanoušky nezklamala a zazpívala hned na dvou obřích koncertech! Profimedia
Lucie Bílá tentokrát své fanoušky nezklamala! Oba listopadové, přeložené koncerty Fifty Fifty v O2 areně odzpívala. Podala velkolepý výkon, protože jeden dala odpoledne a druhý večer. Nicméně někteří fanouškové tak nadšení nebyli!

Naprostá většiny z většiny vyprodané haly byla spokojena. Ale našli se i kritici! "Kromě toho, že jsme vlastně nevěděli, v kolik máme jít, protože jak se to přeložilo, tak to byl zmatek. A pak to, že začala později, nás trochu mrzelo. Co ale nebylo fér, že jsme si koupili před koncertem láhev s vodou a nesměli jsme si to vzít do haly," řekl VIPstory.cz Patrik Marek z Příbrami.

Bílá, i když chvílemi zapomínala text z ročilení a snahy, aby vše klapko, předvedla velkolepý výkon. "Tohle bych nedala ani za nich. Lucku obdivuju. Před plnou halou a takhle velké dva koncerty. Má obrovskou vůli a chce prostě fanoušky potěšit," řekla paní Šárka, která přišla ještě z jednoho důvodu.

"Koupila jsem sobě a rodině pět těch andělíčků, co Lucie sama vyrání. Jednak je to unikátní suvenýr, ale hlavně to pomůže dobré věci," svěřila se.

Zpěvačka totiž z výnosu prodaných andělíčků chce pořídit převozovou sanitku pro pražské Alzheimer centrum V zátiší.

"Byly tam trochu zmatky, čekala jsem lepší organizovanost a dramaturgii pořadu. Asi dvakrát jsme si mysleli, že to končí, a pořád to pokračovalo. Ale jinak super výkon paní Bílé," kvitoval situaci Michal Slobodník, který přijel na Fifty Fifty až z Brna. 

Bílá může být ale spokojena. Viróza ji nezkolika, i proto, že před koncerty domů nikoho moc nepouštěla, aby eliminovala možnou nákazu. V O2 areně se převlékala 20 krát a zazpívala i s generálkou přes 70 písniček. A tomu se říká už pořádný výkon. 

Největší potlesk sklidila Lucie Bílá  za písničku Most přes minulost z muzikálu Johanka z Arku. Když ji zpívala, tak se na projekčním plátně objevila fotografie jejího posledního partnera Petra Makovičky, s nímž zůstala kamarádka a fotografa Petra Škvrně. Ten zahynul před několika lety při autohavárii.

Letos ji mimo koncertování čeká i zkoušesní nového muzikálu, kde ona ztvární hlavní roli s názvem Sestra v akci. Premiéru bude mít na podzim! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47