Syn Bílé lobuje za mámu! Bojí se snad Slavice, že přijde o Slavíka?

 Celebrity 
21. listopadu 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Filip podporuje svou maminku Lucii Bíloiu, jak to jen jde...! Facebook
Ještě necelý týden a budeme znát víteze letošního ročníku ankety Český slavík! Kdo by si ale myslel, že to Gott s Bílou mají zase jasně vyhrané, plete se. Oba tuší, že by to tentokrát nemuselo být stoprocentní. Teď dokonce za svou mámu lobuje i syn Lucie Bílé, Filip Kratochvíl!

Lucie Bílá musela před dvěma týdny kvůli nemoci zrušit své dva obří koncert v O2 areně a zřejmě se bojí, že by jí to ve Slavíkovi mohlo vzít hodně bodů. "Hodně lidí tím naštvala, i když je pochopitelné, že nemocná zpívat nemohla. Ale hodně lidí to vidí třeba jinak. Bílá to tak jisté nemá. Ale ani Gott," řekl VIPstory.cz zdroj z okolí pořádající agentury!

"Letos musela máma udělat velmi odvážné rozhodnutí. Podpořte ji SMS ve tvaru SLAVICE 9 BILA LUCIE na 736 37 37 37," napsal na svůj profil na sociální síti Filip Kratochvíl, který druhým rokem studuje na filmové škole v Písku

Na jedné straně šlechetný čin milujícího syna pro svou maminku, slavnou zpěvačku. Na druhé straně je spíš otázka, zda tohle "žadonění" naší nejlepší zpěvačce spíš neublíží, než pomůže. Koneckonců uvidíme už v sobotu, kdy to všechno vypukne! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47