Tohle je nový český showman! Vyhrál show Tvoje tvář má známý hlas!

 Celebrity 
21. listopadu 2016 00:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jan Cina všem dokázal, co v něm je, a proto vyhrál! Nova
Jan Cina je geniální, nadaný, skvělý, nejepší. Takové superlativy zněly studiem i u obrazovek po nedělním finále show Tvoje tvář má známý hlas. Subtilní herec a nyní i zpěvák prostě vyhrál! A ke všemu ukázal, že nemyslí jen na sebe, ale i na druhé!

Cina měl silnou konkurenci, ale obstál. I když mnozí tipovali spíš Davida Gránského, Jan Cina prostě zabodoval a hlas lidu byl vyslyšen. Sice choreogrficky to nebylo tak náročné, ale písnička The Scatman byla spíš jedním velkým jazykolamem!  

Cina ve finálovém díle vystoupil jako legendární americký zpěvák 80. let Scatman John, jehož píseň dobývala před dvaceti lety první příčky světových hudebních hitparád! Píseň, kterou lze považovat spíš za jeden velký hudební jazykolam, by byl oříšek o pro toho nejlepšího řečníka! Honza se s tím popral ale více než statečně.

Jeho vystoupení mělo neskutečné grády, což bylo znát i na jeho kolezích. Nejvíc to rozparádilo hostující porotkyni, zpěvačku Ewu Farnou! Ewa dokonce vyjádřila svoje nadšení trefnou metaforou: "Kdyby někdo vyhlásil daň z talentu, tak ty musíš vyhlásit bankrot!”

Když přišlo na samotné vyhlášení výsledků, moderátor Ondřej Sokol dlouho napínal vyřčení samotného vítěze. Atmosféra byla hustá, nervozita by se dala krájet, ale nakonec 150 tisíc a vítězství celé soutěže získal právě Jan Cina A ještě ke všemu ukázal, že má dobré srdce! Vyhranou částku se rozhodl věnovat mobilnímu hospicu Ondrášek. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47