Sexy svalnatý finalista Muže roku zabil málem několik lidí!

 Celebrity 
10. listopadu 2016 03:50 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Petr Pöschl se svým vozem vlétl na zastávku MHD, kde čekali lidé! Muzroku.cz
Mikrospánek! Noční můra všech řidičů! Možná ale, kdyby méně pařil a více spal, nemusel mít na kahánku z toho, že mohl zabít hned několik lidí! Svalnatý fešák, finalista Muže roku 2016 Petr Pöschl (23) vletěl s autem na zastávku MHD!

Petr Pöschl měl obrovské štěstí, že se jeho vůz zastavil o sloup a nevletěl do lidí. Zraněných a mrtvých by bylo několik. A možná, kdyby se naučil dodržovat přepisy, nemuselo se mu to taky stát.

Když se nad ránem vracel z jedné akce, kde na štěstí nepil alkohol, usnul za volantm a probudil ho až náraz do sloupu.

Na místo přijeli hasiči i policisté. Pöschl podstoupil dechovou zkoušku, která byla na štěstí pro něj negativní. "Byl jsem v šoku z toho, co se stalo. Nejvíce jsem se ale lekl až při pohledu na vyděšené tváře lidí a uvědomil jsem si, jak blízko nim jsem boural a co se mohlo stát. Nešlo mi v tu chvíli vůbec o sebe, ale o ně," řekl Šípu Pöschl.

"Tahle nehoda mě dost vyléčila a od té doby zásadně za volant unavený nesednu. Nikdy jsem neřídil opilý, ale i únava může způsobit tragédii," dodal svalnatý finalista.

Opravdu při něm stáli všichni svatí. Nezranil se ani on, jen jeho auto půjde asi do šrotu. A možná, pokud bude mít štěstí, mine ho i obvinění z veřejného ohrožení. Stačilo málo a... hrůza jen domyslet...!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty