StarDance se stává nudné! Koho to zase chtějí strkat do finále?

 Celebrity 
06. listopadu 2016 02:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kristýna Leichtová a Václav Masaryk jsou dalším párek, který ze StarDance vypadl! ČT
StarDance se stává nudným pořadem. Něčím zajímaví účinkující vypadávají a zůstávají ti, co jsou asi někým preferovaní. V sobotu večer vypadla Kristýna Leichtová (31) a Václav Masaryk. Vaz jim zlomila cha-cha!

Za tanec získala Leichtová-Masaryk od poroty získali 25 bodů. Hlasující diváci herečku tentokrát nepodrželi.

„Chtěla bych strašně všem poděkovat. Naučila jsem se spoustu věcí o tanci a je to super," loučila se se soutěží Kristýna. Všem poděkoval i její taneční partner Václav Masaryk: „Děkuji Kristýnce. Myslím, že v tanci šla hodně nahoru.“

Drsný porotce Zdeněk Chlopčík ocenil hereččin sexy tanec u tyče na začátku choreografie. „Dostatek kroků cha-chy. Nášlapy přesné, rytmika přesná, ale u té tyče to bylo Kristýnko nejlepší,“ prohlásil při svém hodnocení.

Páté kolo StarDance bylo v rockovém duchu. Tančily se tance jive a cha-cha. Nejvyšší bodové ohodnocení si od poroty vysloužili Jana Plodková a Michal Padevět. Dostali 40 bodů, což je v bodování zatím letošní rekord.

"Nejméně zajímaý pár získá nejvíc? Je vidět, že to není objektivní. Podívejte se ve vší úctě na ně? To mají být osobnosti a ne unilá a "vybílená" herečka s ne příliš zajímavým partnerem. Někdo je tam tlačí a je to trapné. Je to nuda, nuda a zase nuda," konstatoval jeden z diváků.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod