Vízner jako totální šašek! Sál včetně celebrit řval smíchy!

 Celebrity 
09. listopadu 2016 03:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Oldřich Vízner v komedii Celebrity s.r.o. s Adélou Gondíkovou VIPstory.cz
Tak tohle pražské Divadlo Palace dlouho nezažilo. Dvě hodiny smíchu, narvaný sál. Tak vypadala velmi úspěšná premiéra komedie pod režií Antonína Procházky CELEBRITY S.R.O.!

Adéla Gondíková, Kamila Kikinčuková, Lukáš Pavlásek, Oldřich Vízner, Zdeněk Rohlíček, Daniela Šinkorová Viktor Limr a další, sehráli premiérové představení Celebrity s.r.o. z prostředí nekonečného seriálu, naprosto skvěle. 

"Tohle nikdo nečekal. Smáli jsme se od začátku do konce. Bylo to super a opravdu jsme se dlouho  tak skvěle nepobavili," svěřila se herečka Eva Hrušková s manželem Janem Přeučilem. 

Právě Hruškové syn Zdeněk Rohlíček, partner tanečnice Libušky Vojtkové hraje v komedii rekvizitáře.Bavili se i herci Regina Řandová, René Přibil. Michal Holán, Tomáš Lipský, Václav Šanda, Marika Procházková, stylista Kája Pavlíček nebo zpěváci Iva Marešová, Petra Hapková, zpěvák Josef Vágner. "Bylo to super. Opravdu skvěle povedený. Bavil jsem se moc," dodal Vágner.

"Nejvíc nás odvařilo, když Lukáš Pavlásek přijde na jeviště s umělýma ušima, ale hlavně pak pan Vízner jako klaun. Tak to všichni skoro čůrali smíchy," dodala jedna z divaček, která prý na Celebrity s.r.o., jenž se do konce roku v Palacu budou hrát dvakrát, a pak po Novém roce, půjde znovu. Kromě toho půjde také o zájezdovku, takže komedii uvidí i diváci mimo Prahu. V alternaci diváci uvidí i Martina Písaříka, Filipa Tomsu, Kateřinu Macháčkovou nebo Vladimíra Kratinu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím