Bohuši Matuši, chtělo by to psychiatra!

 Celebrity 
03. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bohuš Matuš by měl navštívit odborníka. Jeho stavy by neměly zůstat bez povšimnutí! archiv
Bohuš Matuš je zpěvák s úžasným hlasem, ale to, co se kolem něj poslední měsíce děje, je vážně na budku! Nejdříve dramatický rozchod s přítelkyní, vyhazov z bytu od její matky. Následně návrat a teď zase stržená pozornost na zpěváka!

Matuš před pár dny prošel castingem na nový muzikál Svatba upírů. Jenže před ním prý skončil v péči lékařů. Trpí prý zásadním psychickými problémy. "Žaludek jsem si dal díky lékařům do pořádku, ovšem než jsem šel na casting, na který jsem se hrozně těšil, začalo mě zlobit srdce," líčil zpěvák Šípu.

Matuš se obrátil na lékaře, ale testy nic neprokázaly. "Trpím na panické ataky, kdy mám pocit, že mi vynechává srdce. Lékaři mi řekli, že jde spíše o psychickou záležitost. Je pravda, že jsem z castingu byl hodně nervózní a tak se můj stav připsal tomu," dodal Matuš.

Konkurz na muzikál se mu nakonec povedl, takže je možné, že se skutečně objeví v představení, které odstartuje začátkem příštího roku v pražské GOJA Music Hall Jestli tomu tak skutečně bude, ukážou další týdny. U producenta Františka Janečka totiž nikdo nemá nic jistého.

Ovšem Bohuš, který se už vidí v roli, by mohl mít problém. Jestliže trpí úzkostnými ataky, měl by okamžitě navštívit odborníka! Psychiatrů je jen v Praze poměrně hodně. A měl by tyto stavy řešit co nejdříve, než se rozrostou do větších rozměrů'
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008