Divoký rozvod Kostkové a Kracíka? Nešlo jen o vyhoření nebo hádky o teplou večeři!

 Celebrity 
20. března 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tereza Kostková a Petr Kracík už nejsou manželé! Byla za rozpadem jejich vztahu nevěra? Profimedia
Herečka Tereza Kostková a režisér Petr Kracík se stále tváří, že jejich rozchod a rozvod proběhl v klidu a v podstatě jejich vztah skončil proto, že si přestali rozumět, což se občas stává a dva lidé si prostě nemají co říct. Jak se ale ukazuje, všechno je jinak. Zdá se, že za rozkolem manželství byla nevěra!

Pro Kotkovou to byl první sňatek, pro Kracíka třetí. Je tedy potřetí rozvedený. Před dvěma lety se ale Tereza s Petrem pohádali a dokonce se od sebe odstěhovali. Krize byla tak veliká, že režisér dokonce prohlásil: „Já už žádnou rodinu nemám."

Jenomže krize pominula a partneři se k sobě vrátili. Ale idyla se nekonala. "Byla tam hádky, neshody a už to nebylo dobré. Ostatně jako každý slepovaný vztah," svěřila se kamarádka Kostkové s tím, že šlo spíš o setrvačnost.

"Jenomže v tom bylo asi něco jiného, něco víc. Každý ví, že Petrovi jedna ženská nikdy nestačila. Fakt nešlo jen o hádky kvůli teplé večeři a Tereza to asi možná tušila," myslí si kamarádka.

Kracík je otcem šesti dětí. S Kostkovou má syna Toníka, který rozchodem partnerů o rodiče nepřijde, protože se o něj budou střídat, na čemž se taky domluvili. Nicméně co bylo opravdu důvodem sváru, vědí jen oni dva.

„Po upřímném oboustranném pokusu o zachování rodinného status quo jsme se loni na podzim dohodli, že bude lepší najít jiné řešení a jinou cestu. Na konci roku jsme to potvrdili i oficiálně," řekla před časem Kostková, která utajila rozvod dost dlouho.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47