Depardieu si zahraje svou životní roli!

 Celebrity 
02. ledna 2016 11:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tenhle slavný herec si zahraje diktátora a masového vraha archiv
Jednoho z největších diktátorů s vrahů minulého století Josifa Vissarionoviče Stalina si zahraje jeden z nejslavnějších a nejkontroverznějších evropských herců. Gérard Depardieu se teď připravuje na nový film.

Po desítkách chlapáckých a komediálních rolí tentokrát ztvární Stalina. Film o sovětském diktátorovi a masovém vrahovi chystá legenda francouzské kinematografie, herečka a režisérka Fanny Ardantová.

Předlohou scénáře připravovaného filmu je podle serveru kniha Jeana-Daniela Baltassata z roku 2013 Stalinův divan.

Film natočí francouzsko-portugalská produkční společnost Leopardo Filmes. Některé kostýmy a rekvizity poskytne ruský Mosfilm.

"Snímek se bude odehrávat v 50. letech minulého století. Jednou z hlavních postav se stane umělec, kterého režim najal na vytvoření Stalinova pomníku a který musí projít podrobnou prověrkou KGB," uvádí producent filmu.

Depardieu jako přítel Ruska si tak může střihnout roli nejkontroverznější postavy Sovětských a ruských dějin. Ke všemu je herec od roku 2013 ruským občanem. Chtěl se tak vyhnout placení daní uvalených na bohaté obyvatele Francie. Pas dostal přímo od prezidenta Vladimira Putina, kterého obdivuje a touto náklonností se nikterak netají.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod