Proboha, co se mu stalo? Nebezpečně pohublý se sešlý slavný český herec! Nemoc?

 Celebrity 
29. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tenhle herec nevypadá vůbec zdravě. A takový to býval fešák! reprofoto Prima TV
Když byl mladý, byl hodně pohledný a holky na něj letěly. Pak se trochu oplácal a nebyl příliš atraktivní. Letos v létě měl šmrnc chlapa středních let, ovšem co se teď s ním děje? Výrazně pohublý, nezdravě sešlý a celý bledý Saša Rašilov je skoro k nepoznání. Nezasáhla snad vážná nemoc?

Rašilov, který se rozešel a rozvedl s herečkou Vandou Hybnerovou kvůli jiné ženě a nakonec skončil jako vlk samotář, nevypadá vůbec dobře. Během vánočních svátků se objevil v Praze na jedné akci pro děti, kde recitoval v rámci programu s vážnou hudbou.

"Co se mu stalo? To, že není dobře ostříhaný je jedna věc, ale ty propadlé tváře, vaky pod očima jak venkovské peřiny a ta nezdravá barva, únava na první pohled. Snad není nemocný," zděsily se někteří z návštěvníků i pořadatelů nad stavem Saši Rašilova, člena slavného hereckého klanu.

Sám herec o svém soukromí málo mluví a o zdraví už vůbec. Že by mu daly zabrat rodinné trampoty poté, co opustil ženu Vandu a dcery a odstěhoval se z rodinné farmy na Vysočině?

"Saša vůbec nevypadá dobře. Ještě před pár měsíci vypadal poměrně fešácky, ale teď se mi to nezdá. Mám o něj strach. Vypadá to, že není zdravotně úplně v pořádku," uvedla jedna z jeho kolegyň.

Snad má Rašilov vše pod kontrolou a nejde o žádnou vážnou či zhoubnou nemoc, která poslední dobou kosí řadu celebrit...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím