Herečka, kterou Rázlová vyštípala ze školy jako šlapka! Podívejte se sami!

 Celebrity 
18. prosince 2015 16:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Kožinová je poměrně pohledná ženská, ovšem v novém Kameňáku má tedy ránu! archiv/J. Brožek
Dabérka, jejíž hlas znají statisíce diváků, herečka i komička, ale také kantorka Lucie Kožinová září ve Vánočním Kameňáku, který je právě v kinech. Ulítlé role si užívá a jak přiznává, daří se jí. Přitom byla jedna z prvních, koho dnes již bývalá šéfová na Mezinárodní konzervatoři Praha Regina Rázlová vyštípala.

"Lucie musela odejít, stejně jako další, které si paní Rázlová nepřála na škole mít. Sama Regina tam vydržela sotva jeden ročník. Dnes místo ní oddělení vede Veronika Žilková a to velmi obstojně. Lucie Kožinová to ale bere jako jednu etapu života.

Roli v Kameňáku, který režíroval F. A. Brabec, kde hraje potrhlou prostitutku, si užívá. "Řekly jsme si s kolegyní, že když už to máme hrát, užijeme si to. Dokonce nám pa režisér s humorem sobě vlastním říkal: ‚Vy k***y moje, já vás tak miluju!," směje se Kožinová, která řadu let spolupracuje i se skvělým českým hercem René Přibilem.

Kožinová ve Vánočním Kameňáku hraje taky s mladým fešákem Davidem Gránským, s kterým se před kamerou objevila i v Nováckém seriálu Doktoři z Počátků. Ovšem v Kameňáku má opravdu ránu jako z Kazachstánu a stojí to za to vidět tuto herečku a dabérku v akci.

Od března příštího roku bude mimo jiné hrát v Divadle U Hasičů v představení o Emmě Destinové Commedia Finita. "Na to se moc těším, je to úžasná role a úžasná práce," dodala Kožinová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve