Katastrofa pro režiséra Juraje Herze! Neví, co dál!

 Celebrity 
05. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Juraj Herz má velkou smůlu. Neví, co bude dělat! Profimedia
Režisér Holek z porcelánu, Spalovače mrtvol, Krásky a zvířete nebo T.M.A. Juraj Herz má ale smůlu. Zemřel už několikátý producent, s kterým měl točit svůj další film. Teď mu chybí "pouhých" 20 milionů korun a on neví, zda se mu podaří je sehnat.

Jeho nový thriller, jehož scénář je už dávno napsaný, nemůže vzniknout. "Vůbec nevím, zda se mi podaří to někdy natočit. Vypadá to, že je to snad prokletý projekt," nechal se Herz slyšet s tím, že nyní pracuje aktivně na tom, aby našel producenta, který snímek zaplatí.

"Pro Juraje je filmařina smyslem života a rozhodně se necítí na to, že by měl jít úplně do důchodu," říká jeho partnerka, herečka Martina Hudečková, s kterou byl nedávno v Las Vegas.

"Trvalo mi asi šest let, než jsem ji přemluvil, aby tam se mnou letěla. A byla nadšená," podotkl režisér, pro kterého právě město světel, casin a zábavných podniků je prý nejkrásnější město na světě!

Hudečková dokonce před lety naučila Herce jezdit do přírody a mít ji rád. Byl pověstný tím, že nesnášel venkov, přírodu. Poté, co spolu začali žít, začali i jezdit na její chalupu do jižních Čech, kterou si taky on zamiloval.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty