Roman Vojtek je zase zamilovaný! Je tedy na chlapy?

 Celebrity 
04. prosince 2015 10:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Roman Vojtek už není sám a opuštěný! Profimedia
Tabu prolomeno! Zpěvák a herec Roman Vojtek už není sám! Poté, co se odstěhoval od tehdy těhotné manželky Terezy se spekulovalo, co za tím je a zda v tom není jeho odlišná sexuální orientace. Teď se vše vysvětluje.

V době, kdy se Vojtek ze společného domu v Řitce stěhoval, za tím nebyl nikdo třetí. Teď ale se objevil někdo, kdo udělal Romana zase šťastným.

"Roman má takovou sympatickou blondýnku. Jmenuje se Petra Vraspírová a hraje a zpívá. Je moc milá a co vím, tak jsou spolu občas v bytě, který má on půjčený od Jitky Čvančarové," řekl VIPstory.cz zdroj z muzikálu Mamma Mia!, kde Vojtek hraje.

Tím se tedy vysvětlují domněnky, že by zpěvák a herec skončil v náručí nějakého muže a to tedy musel být důvod odchodu od rodiny. "Nikdy jsem si nemyslela že by Roman byl gay. Možná to tak vypadalo, když se rozešel s manželkou, ale Roman byl vždy na ženské," dodal další z jeho kolegů.

S dcerou Editkou a maličkým synem Benediktem se vídá každý týden a funguje jako skvělý táta. Nyní tedy má ale nový smysl života. Zda a jak rychle se s Terezou rozvede, není jasné. Zatím to ovšem bývalí partneři prioritně neřeší. Roman má spoustu práce a jeho žena spoustu starostí o děti. Důležité ale je, že Vojtek naše spřízněnou duši a nebude už tedy posmutnělý na akcích bloumat sám.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím