Moderátorka s lechtivou pověstí udělala raketovou kariéru, stihla zničit kolegu a teď dala v televizi výpověď.

 Celebrity 
05. prosince 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bývalý zahraniční zpravodaj České televize ve Spojených státech nahradí Savarovou v hlavním zpravodajství archiv ČT
Poněkud kontroverzní moderátorka České televize Aneta Savarová zmizela z televizních obrazovek. O důvodech odchodu se spekuluje, ale zdá se, že výpověď dala Savarová sama a zřejmě je těhotná.

Ještě před vstupem na veřejnoprávní televizi nafotila moderátorka velmi odvážné fotografie, které kolovaly na internetu. Veřejně se přetřásala i její aférka s kolegou Janem Hrubešem. Kauza vypukla v roce 2012 a Savarová v tu dobu procházela konkurzem na moderátorku hlavních zpráv ČT. Před veřejností obvinila Hrubeše z pronásledování a později na něj podala trestní oznámení. Ten nakonec kvůli románku se ctižádostivou kolegyní přišel o místo a v mediální branži se mu zabouchly dveře.

Že by Savarová třela bídu s nouzí, se ale bát nemusí. Před pár lety se provdala za velmi movitého podnikatele Jana Harangozzu. Ten byl v roce 2010 stíhán v souvislosti z tzv. Berkovým gangem. A již v roce 2007 byl policií obviněn za vyhrožování reportérovi Jiřímu Hynkovi za jeho přílišnou aktivitu v případech týkajících se právě Harangozzy. Nakonec byl podnikatel zproštěn obvinění, nicméně pachuť něčeho „divného“ tu stále zůstává.

Moderátorku nahradí v hlavní zpravodajské relaci reportér Michal Kubal, což je od vedení televize výborná volba. I když ruku na srdce. Na Anetu byl přece jen o trochu hezčí pohled.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím