Z čeho žije kdysi jedna z nejobsazovanějších českých hereček? Podnikání zkrachovalo a filmy žádné netočí.

 Celebrity 
30. září 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivana Andrlová o pořádnou práci nezavadí  archiv TV Barrandov
Dříve se se bez Ivany Andrlové neobešla téměř žádná pohádka či televizní inscenace. V posledních letech je ale umění herečku na obrazovce vůbec zahlédnout. Kdyby nebylo primáckého pořadu o kuchtění, nebo seriálu Stopy života na Barrandově, tak by televizní divák ani nevěděl, jak dnes vypadá.

Pro svůj výpadek na televizních obrazovkách má Andrlová jednoduché vysvětlení. Těsně po revoluci dobrovolně z hereckého světa zmizela a začala podnikat. Se svojí kamarádkou si otevřela relaxační studio a byznys se jim nečekaně a úspěšně rozjel. Dveře se u nich netrhly a Andrlové absence divadla ani filmu nijak nescházela. Jenže podobná zařízení rostly jako houby po dešti a s přibývající konkurencí klesal zájem i o Andrlové studio.

Na rozdíl od jiných kolegů, ale naštěstí herečku podnikání nezruinovalo, ovšem vrátit se na herecké výslunní, bylo již prakticky nemožné.

Nedávno se sice objevila v seriálu Stopy života, ale dožila pouze do sedmého dílu. Pak ji scénáristé nechali zemřít. Kdysi jednu z nejobsazovanějších hereček a princezen dnes na obrazovkách vídáme opravdu jen sporadicky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty