Vojto Dyku, jdi už do p****e! Vzkazují někteří prý namyšlenému umělci!

 Celebrity 
27. září 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vojta Dyk  archiv
Vojto Dyku, jsi už do p****e! To vzkazují po včerejšku známému herci a zpěvákovi, původním jménem Vojtěch Pytlík, někteří čeští novináři, fotografové, ale i veřejnost! To, co předvedl tenhle, prý až na půdu namachrovaný floutek, nemá obdoby! Takovou sprchu arogance a kyselého ksichtu dlouho mnozí nezažili! A samotný přenos, který moderoval s milenkou Tatianou Vilhelmovou, to snad no comment!

Vojta Dyk společně Tatianou Vilhelmovou, s kterou žije, moderovali večer nadace Konto Bariéry! To, co měli možnost zažít novináři na zkoušce, ještě nezažili.

„Na generálku byla řada z nás akreditována. To, co předvedl Dyk, to bylo na přes ústa Něco tak šíleného, takoé chování, jsem nezažil. Nechápu, kdo si toho namyšleného frajera vymyslel. Vše bylo v pohodě, až do doby, co ze zákulisí vykoukl Dyk. Tvářil se, jak kdyby měl rok zácpu a začal dělat hysterické scény, že dokud tam ta svoloč bude, on tam nebude a podobně. Už mám dost manýrů tohohle rádoby umělce, který si myslí, že je nejlepší na světě. Ať jde už do p****e!," řekl VIPstory.cz jeden z fotografů.

Podle něj i řady dalších právě chování Dyka nadaci hodně ublížilo. Řada z fotografů prohlásila, že na natáčení podobných večerů už chodit nebudou. Sama PR manažerka ČT Aneta Veselská přiznala, že s Dykem problémy byly. Vojta se prý i podle mnohých známých začal nadmíru arogantně chovat od doby, kdy začal chodit s Tatianou.

Ke všemu tomu, co proběhlo včera večer jako live pořad Pomáhej s humorem, se nedá říkat nic, než vrchol trapnosti a ubohosti. Takový pořad snad musel zrežírovat zhulenec, který měl pocit, že čím blbější, tím intelektuálnější, prohlásily desítky lidí, sledující přímý přenos. "No, byli jsme v šoku, co za opičárnu, včetně dvojice Dyk - Vilhelmová režisér a tým vymysleli. Je to nejhorší večer Konta Bariéry, jaký kdy měli, včetně atmosféry před vysíláním," dodal i jeden z členů štábu v televizi.

To ovšem nebylo všechno! Opravdu "hezky" se předvedl i režisér večera Zdeněk Suchý. Mimochodem člověk, s nímž v ČT nechce spolupracovat celá řada lidí. Byl najat na režii večera Konta Bariéry, ale z mnoha stran se ozývala slova, jako - arogant, ignorant, asociál, hlupák. Bohužel, Česká televize bývala kdysi ozdobou zábavy. V posledních letech spíš ozdobou trapnosti. Od nedávných přenosů večera Český lev, až po podobné benefiční projekty! A za tohle platí ročně daňoví poplatníci miliardy korun?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím