Rázlová odešla z konzervatoře prý kvůli nemoci. Kdo pořádně lže?

 Celebrity 
09. září 2015 10:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Regina Rázlová skončila na škole údajně ze zdravotních důvodů. Ony důvody jsou ale trochu jiné... archiv
Herečka Regina Rázlová prý odešla z Mezinárodní konzervatoře Praha ze zdravotních důvodů. Jak VIPstory.cz jako první minulý týden informovalo, vedení školy se rozloučilo s ní, Václavem Knopem i Pavlem Vítkem. Nyní přišla informace, že Rázlová skončila ze zdravotních důvodů.

"Hodně mě rozesmála v jednom bulvárním plátku zpráva, že skončila jako šéfka hereckého oddělení kvůli zdraví. A fór je v tom, že se tam opět ona vůbec nevyjadřuje, ale jen její manažer, jehož partner na škole taky skončil. Je to opravdu neskutečná komedie a je to jen důkaz arogance některých rádoby hvězd," napsala redakci jedna z kantorek konzervatoře.

Regina Rázlová, bývalá členka strany, která byla navíc v 90. letech souzena pro vytunelování Skloexportu a nakonec osvobozena díky amnestii, vedla herecké oddělení na škole zhruba rok. Povyhazovala některé kantory, či je přeřadila jinam, ač k tomu neměla třeba vůbec kompetence a podle mnohých nepředvedla nic než chaos.

"A když chtěla víc peněz, a odmítala učit a vymýšlela si další věci, vedení školy se to přestalo líbit a jí, Knopovi a Vítkovi prostě neprodloužilo smlouvu, takže byli takzvaně odejiti. Ne kvůli zdravotnímu stavu, ale kvůli tomu, co se na škole dělo," podotkl zdroj.

Rázlová prý nezvládá hrát, točit a ještě učit. Ovšem o prázdninách se nechala údajně slyšet, že by si ráda otevřela vlastní školu či kurzy herectví. Tak kde je tady pravda a kdo lže?

"Regina nám všem chtěla předvést tu její novou koncepci. Řekl bych, že to byla spíš "antikoncepce", protože podle mne to jen rozvrtali, hlavně Rázlová s Knopem udělali chaos a pak vlastně odešli. Její nástupkyně to teď vůbec nebude mít jednoduché," dodala další kantorka.

Ředitel konzervatoře nabídl post vedoucí oddělení Veronice Žilková. Ta jej přijala a podle všeho se jej zhostila dobře. Jen musí sladit péči o maminku, tchyni, rodinu a školu a také herectví, což se jí zatím skvěle daří.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod