Snachou téhle zpěvačky a ženou tohohle fešáka měla být Lucie Bílá!

 Celebrity 
08. září 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marie Rottrová je hrdá na svého syna Vítka, i jeho manželku, tedy svou snachu Tamaru! Profimedia
Úplně jiný osud, alespoň, co se vztahu, lásky, manželství týče, mohla mít Lucie Bílá. Kdyby se kdysi bývala nerozešla s Vítkem Rotterem, synem zpěvačky Marie Rottrové. Ta se totiž všude chlubí tím, jak má skvělého syna a díky němu i snachu Tamaru.

Jenže před mnoha lety chodila se synem Rottrové právě Bílá. A spekuluje se, že vztah skončil právě kvůli nevraživosti mezi oběma zpěvačkami. I když dnes jak Rottrová, tak i Bílá tvrdí, že mají dobré vztahy, někteří lidé z okruhu rodiny říkají něco jiného.

„Idylické to tam tedy nebylo. Vítek byl navíc hodně svéhlavý. A protože Lucie si taky ne vše nechá líbit, prostě se rozešli. Ale mají se rádi. Ne, že by se úplně stýkali, ale když se potkají, nebo i jen ony dvě, jako zpěvačky, normálně a v pohodě se baví,“ říká zdroj z okolí rodiny Rottrové.

Tamara vlastní nehtové studio. Se svou tchyní mají idylické vztahy a žena jejího syna na Marii pěje samé chvály.

„Jako tchyně je skvělá. Opravdu skvělá! Skvěle se stará o vnoučata, v neděli vaří pro celou rodinu a je to velmi přátelská žena,“ svěřila se Tamara Rottrová, které její tchyně pomáhá i s propagací značky jejího salónu.

Tamaru, dá se říct, její manžel i jeho maminka téměř na rukou nosí. Kdyby si kdysi býval byl Vítek Rotter vzal Lucii Bílou, mohla se právě ona mít taky takhle…
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008