Víme, kdo může zachránit Balzerovou a její divadlo!

 Celebrity 
25. srpna 2015 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eliška Balzerová a její divadlo budou zřejmě zachráněni archiv
Eliška Balzerová zažívá poslední dobou jednu ránu za druhou. Nejprve ji opustil herecký partner Tomáš Töpfer, když odešel z Divadla Na Fidlovačce do Vinohradského a stal se jeho ředitelem, před časem zase magistrát odmítl poskytnout dotaci divadlu. Teď možná našla spasitele?

Zatímco se šoubyznysem šíří zprávy, že Fidlovačka končí a Balzerová půjde do důchodu, maximálně sama hrát, skutečnost je trochu jiná. "Z bryndy ji asi vytáhne Andrej Babiš. Ministr financí slíbil, že její divadlo nenechá padnout. Prý jeho firma poskytne dar nebo půjčku, aby scéna mohla pokračovat dál," řekl VIPstory.cz jeden z herců.

Sama Balzerová se nechce k ničemu vyjadřovat. Podle některých spekulací dokonce začala trpět obavami, že Fidlovačka přeci jen skončí, ona přijde o ředitelský post, ale hlavně o své "dítě", které dávali právě s Töpferem před mnoha lety dohromady a údajně to skřípě v jejím manželství.

"Eliška je v nervech, umí být hodně nepříjemná, ale je fakt, že dělá vše proto, aby divadlo udržela," dodala její kolegyně s tím, že divadlo by oficiálně mělo skončit od další sezóny. Tuhle novou se prý hrát bude. Pokud donátor Babiš pomůže, bude se hrát dál.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít