Proboha, co se to děje s Janou Šulcovou? Proč vypadá tak strašidelně?

 Celebrity 
24. srpna 2015 00:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohle, že je Jana Šulcová! Bože, co se to herečce stalo?  facebook/Petr Mráček
Kdysi bývala poměrně velkou krasavicí, pak propadla alkoholu, postihly ji zdravotní potíže a nepřízeň osudu. Přesto se dala před lety dohromady. Ovšem nyní vypadá opět, jako v době, kdy popíjela a zaháněla žal.

Herečka Jana Šulcová se o víkendu zúčastnila finále Muže roku v Náchodě. Ovšem hodně lidí bylo v šoku.

"Já jsem se jí úplně lekla. Vypadala dost hrozně. Nevím, co se s ní děje, ale šíleně zestárla. Navíc se mi zdála chvílemi trochu mimo. Možná jen byla unavená. Má toho v životě dost za sebou," řekla jedna z VIP hostí soutěže.

Šulcová před časem absolvovala operaci kyčle. To ji dalo dost zabrat. Před tím podstoupila operaci oka v rámci plastiky a zákrok se údajně nepovedl. Nyní ji radost dělají dcery, vnoučata a ráda se, na rozdíl od některých kolegů, setkává s hereckými kolegy.

"Mám ráda hereckou společnost, protože když přijdu mezi normální lidi, tak z nich jde takový smutek nebo nespokojenost. Všichni jsme smutní, občas jsme všichni nespokojení, ale každý by si měl tak strašně dávat pozor na to, aby to nešířil dál,“ řekla před časem herečka, která si prošla hodně krušným obdobím. Hlavně po krachu manželství s hercem Oldřichem Víznerem. .
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47