Jak se slavná zpěvačka "fláká" v létě a před porodem? Není to hřích?

 Celebrity 
04. srpna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tahle zpěvačka si umí užívat klidu a volna, obzvlášť, když odpočívá za dva...  facebook
Pohoda, klídek, zahrada, sluníčko, síťová houpačka. Takhle si léto a těhotenství užívá jedna z nejslavnějších českých zpěvaček Monika Absolonová. Dala vale práci a až na výjimky si užívá volna.

Rodit má představitelka mnoha muzikálových rolí i sólová zpěvačka koncem listopadu, ale už teď ví, jak důležité je nebýt ve stresu a být v pohodě. Monika taky svůj profil na sociální síti poměrně hojně zásobuje fotografiemi, aby nakrmila hlavně nyní v okurkovce novináře, kteří jsou lační po každém jejím snímku a zmínce. VIPstory.cz však fotku zveřejnilo, aby dokázalo, že Absolonová je rozumná nastávající maminka, která dbá i rad lékařů.

I když teď dodržuje klidový režim, čeká ji zřejmě velký zápřah. Dva týdny před plánovaným porodem, který je na 20. listopadu má zpívat v živém televizním přenosu Atlet roku. Pokud se tedy miminko nerozhodne na svět přijít dříve, tak si zpěvačka přijde na hezké penízky a bude mít na výbavičku. Nebo, že by se snad s Atletem roku v přímém přenosu konal i porod roku live? To uvidíme a necháme se překvapit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím