Matuš dal o sobě zase vědět! Pomalu na smrt je prý z podrazů! Jeho přítelkyně na psychiatrii?

 Celebrity 
01. srpna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Momentálně Bohušovi Matušovi dvakrát do smíchu není archiv
Chudák Bohuš Matuš. Kontroverzní zpěvák, který má v muzikálu Fantom opery stěžejní roli Raula. Skončil v nemocnici. Jeho přítelkyně údajně na psychiatrii. Zdravotní problémy se srdcem mu prý způsobily pomluvy a podrazy.

Jenže každý říká něco jiného. Zatímco Matuš tvrdí, že matka jeho přítelkyně na ně udělala boudu, tvrdí, že jí dluží 30 tisíc na energiích a v jejím bytě oba udělali nikoli nepořádek, ale totální bordel, on tvrdí, že ona "skorotchýně" je lhářka a cíleně ho poškozuje.

To ale není jediný problém, který známý zpěvák řeší. Stal se obětí podrazu.- "Přišla podvodnice, která na mě udělala hroznou habaďůru, naslibovala sponzory, ale ve finále mi ve firmách a u lidí udělala jen ostudu. Začal jsem ze stresu víc kouřit a pít. Jednou k večeru se mi zase strašně rozbušilo srdce a měl jsem vysoký tlak a měl jsem to několik dní," tvrdí Matuš.

Teď na sebe prý musí dávat pozor, hlídat se a zvolnit. Jenomže to půjde jen měsíc. Od 12. září už zase hraje roli ve Fantomu opery a to je poměrně velká zátěž na organismus. Ke všemu denně navštěvuje přítelkyni na psychiatrii, kde skončila s psychickými potížemi. No nemá to prostě ten kluk lehké.

"Bohuš je maličko hysterka a věci zveličuje. Neříkám, že nemá problémy, ale kdo je dneska nemá. A asi zase chtěl, aby se o něm maličko psalo. Aspoň tak to vidím," myslí si jedna z kolegyň z muzikálu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve