Dcera Vladimíra Ráže se vrátila na místa, kde vznikala Pyšná princezna

 Celebrity 
12. července 2015 10:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Veronika Rážová zavzpomínala na svého tatínka Vladimíra a natáčení Pyšné princezny na pohádkové Hluboké facebook
Veronika Rážová je poslední z dcer herce Vladimíra Ráže, od jehož úmrtí letos 4. července uplynulo 15 let. Nyní se i ona vrátila na místa, kde vznikala legendární Pyšná princezna, tedy na jihočeskou Hlubokou a trochu zavzpomínala.

"Po 64 letech na stejném místě, jen mi tu moc chyběl zahradník," napsala mladá moderátorka jednoho z nejposlouchanějšího českého rádia a také příležitostná zpěvačka Veronika na sociální síť pod fotky, kde je zachycen její tatínek a na druhé v místě natáčení ona.

Hodně emocí na krásném místě prožila Veronika Rážová, která ztratila tátu, když byla hodně mladá. Přesto na něj vzpomíná s láskou a úctou. Vyzkoušela si dokonce v dolní zámecké zahradě bazének, kam Pyšná princezna spadla, když jí zahradník, tedy král Miroslav nechtěl zavázat střevíček. Pyšnou princeznu hrála Alena Vránová, která byla tehdy skutečnou partnerkou a pak manželkou herce. Společně měli dceru Markétu. Ta před více jak rokem zemřela. Upila se k smrti.

Za to Veronika , která je už také maminkou, si života užívá a na zámku Hluboká se taky na chvíli uložila do sofa, aby si odpočinula.

Na Hlubokou se Veronika Rážová vydala společně s kolegou v rámci promo akce rádia, kde pracuje a zavzpomínala na jednoho z našich nejlepších herců.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008