Český Vinnetou Stanislav Fišer: Pohřbili ho!

 Celebrity 
12. července 2015 02:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Stanislava Fišera pohřbili. Je to neskutečný přešlap organizátorů karlovarského festivalu archiv TV Nova
Tak tomu se neříká amatérismus, ale blbost na druhou! Takový přešlap a průšvih se hned tak nevidí. V rámci závěrečného galavečera karlovarského filmového festivalu totiž zazněla informace, že herec Stanislav Fišek již zemřel. Ten je ale naživu a hodně ho tohle faux pas štve!

Medailonek byl o zesnulých hercích a filmařích a mezi nimi byl právě český dabér legendárního Vinnetoua. Zatímco Piere Brisse před časem zemřel, Fišer i přes kdysi velmi vážné zdravotní problémy žije a v rámci možností se těší obstojnému zdraví.

"To určitě spletli na základě úmrtí Pierra Brice, kterého jsem daboval, a který zemřel, ale já žiju! Oni se asi vážně zbláznili, ne?" nechal se slyšet herec, kterého desinformace naštvala a nejen jeho, ale i jeho rodinu. Žádá omluvu a jako satisfakci i honorář.

Vedení festivalu se cítí trapno a ke kauze se zatím příliš nevyjádřilo. Jen vydalo prohlášení, že se hluboce omlouvá. Jak se ale může profesionálům něco takového stát lidem v týmu, které reprezentuje Jiří Bartoška. "Jsou tam lidi, kteří vůbec netuší, jaké máme herce, kdo žije a nežije. Dělají celebritu z každé modelky a rádoby herečky, ale neověří si absolutně informace. Je to skandál, tohle udělat," rozčílila se i Fišerova kolegyně herečka, která považuje takový přešlap za vrchol trapnosti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47